ЗАТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

Ла Пуерта

Кеј 13ти Ноември бр. 39

Oсновниот концепт на фаст фуд ресторанот La Puerta е да понуди свежи и топли сендвичи кои се базираат на мексиканската традиција на бурито сендвичи.

Достава во Центар, Водно, Козле, Карпош 1, 2 и 3.

Козле, Карпош3, Чаир,
Минимална нарачка - 350 денари
Доплата за достава: 30 денари

 

  •    Минимална нарачка:  400 денари
  •    Време на достава:  60 минути
  •    Начин на плаќање:  Во готово
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава во центар.

ПОПУСТИ

Вредност над  1500 денари - 10 %
Вредност над  1000 денари - 5 %

Работно време

Понеделник - четврток: 00:00 до 00:01

Петок: 00:00 до 00:01

Сабота: не работи

Недела: не работи

ДНЕВНО МЕНИ

паста од црвен грав, жолт ориз, пилешко месо, РАНЧЕРО САЛСА (средно лута), мешан кашкавал, бел сос, марула

    ПОРЦИИ
Порција 150 денари

паста од црвен грав, жолт ориз, мелено јунешко месо, РАНЧЕРО САЛСА (средно лута), мешан кашкавал, бел сос, марула

    ПОРЦИИ
Порција 150 денари

БУРИТО

Домашна тортиља, гвакамоле, жолт ориз, пилешко месо,корн салца, марула, сос од павлака.

    ПОРЦИИ
Бурито 120 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, паста од црвен грав, жолт ориз, пилешко месо, гауда кашкавал, марула, сос од павлака.

    ПОРЦИИ
Мало бурито 100 денари
Големо бурито 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, паста од црвен грав, жолт ориз,мелено јунешко месо, гауда кашкавал, марула, сос од павлака.

    ПОРЦИИ
Мало бурито 100 денари
Големо бурито 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, марула, сос од павлака, паста од црвен грав, ориз, пико ди гапо, гауда

    ПОРЦИИ
Мало бурито 90 денари
Големо бурито 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, малиџано, пилешко месо, жолт ориз, маслинки, марула, сос од павлака.

    ПОРЦИИ
Бурито 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, мелено јунешко месо, млечен мешан кашкавал, пико ди гапо, марула, сос од павлака.

    ПОРЦИИ
Бурито 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, пилешко месо, паста од црвен грав, жолт ориз, пико ди гапо, марула, сос од павлака.

    ПОРЦИИ
Мало бурито 95 денари
Големо бурито 135 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, мелено јунешко месо, паста од црвен грав, жолт ориз, пико ди гапо, марула, сос од павлака.

    ПОРЦИИ
Мало бурито 95 денари
Големо бурито 135 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, марула, паста од црвен грав, жолт ориз, пико ди гапо

    ПОРЦИИ
Бурито 80 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, мелено јунешко месо, начос, сос од кашкавал, свежа салата, сос од мајонез.

    ПОРЦИИ
Бурито 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, пилешко месо, паста од црвен грав,пико ди гало, марула, сос од павлака.

    ПОРЦИИ
Бурито 160 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, мелено јунешко месо, паста од црвен грав,пико ди гало, марула, сос од павлака.

    ПОРЦИИ
Бурито 160 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, пилешко месо,халапењо паста, ориз, пченка, црвен грав, сос од кашкавал, марула.

    ПОРЦИИ
Бурито 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, мелено јунешко месо,халапењо паста, ориз, пченка, црвен грав, сос од кашкавал, марула.

    ПОРЦИИ
Бурито 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, лут чипотле сос, пилешко месо, гвакамоле паста, помфрит, зелена салата

    ПОРЦИИ
Бурито 150 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Домашна тортиља, кари сос, пилешко месо, гвакамоле паста, помфрит, зелена салата

    ПОРЦИИ
Бурито 150 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Паста од грав, жолт ориз, свежи печурки, салата

    ПОРЦИИ
Бурито 90 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Пата од свежо авокадо, жолт ориз, корн салца, салата

    ПОРЦИИ
Бурито 85 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

Паста од малиџано, жолт ориз, маслинки, салата

    ПОРЦИИ
Бурито 90 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Гвакамоле паста 30 денари
Свежи печурки 25 денари
Сос од кашкавал 20 денари
Црвен грав 20 денари
Жолт ориз 20 денари
Гауда 20 денари
Пико ди гапо 15 денари
Бел сос 15 денари
Корн салца 15 денари
Фахита зеленчук на скара 25 денари

КЕСАДИЉИ

Преклопена тортиља наполнета со многу млечен кашкавал и печурки

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Бел сос 0 денари

Преклопена тортиља наполнета со многу млечен кашкавал и мелено месо

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Бел сос 0 денари

Преклопена тортиља наполнета со многу млечен кашкавал и пилешко месо

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Бел сос 0 денари

Преклопена тортиља наполнета со многу млечен кашкавал, црвен грав, пченка и свежа пиперка

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари
  ДОДАТОЦИ
Чили сос 0 денари
Бел сос 0 денари

РОЉИНО

Пилешко месо, сос од мед и сенф, карамелизиран кромид, свежа салата

    ПОРЦИИ
Порција 110 денари

Чипотле сос, пилешко месо, авокадо, свежи домати, пиперки и салата

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари

Сос со кари, пилешко месо, авокадо, свежи домати, пиперки и салата

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари

Ранч сос, пилешко месо, кашкавал, свежа салата

    ПОРЦИИ
порција 130 денари

САЛАТИ

Пилешко месо, марула, корн салца, начос, маслинки, чили сос

    ПОРЦИИ
Порција 110 денари

Пилешко месо, марула, домати, маслинки, бел сос

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари

korisniche

Храната е одлична и најбитно, секогаш со исти состојќи и со константен квалитет. Доставата е релативно брза, во просек за 30-тина минути ја добиваме храната. Одлично!

14 април 2018

Valentajne

2 chasa chekavme narachka shto trebashe da bide dostavena za 50min! Epten ne profesionalno

03 јануари 2018

Divinemkd

1ч 30мин чекање за на крај да ни кажат дека прва смена заборавила да ја испорача нарачката и дека веќе немале достава.

30 август 2017

nikola_andonov

1 zatoa sto ne ste normalni! Sredete si ja dostavata ako neste sposobni za toa smenete si go menadzmentot! Ne naracuvam poveke nikogas, a izgubivte veren i star musterija sto e so vas uste od rekord! Sramota!

15 август 2017

Marfi

Zosto prestanavte da vrsite dostava vo AerodromjQuery110207830065228528258_1487266327314

16 февруари 2017

jnaskova

Sekogas brza usluga i hrana, a hranata sekogas vkusna. Cesto narachuvam od kaj vas i sekoj pat sum zadovolna. Vi blagodaram i prodozete taka :)

06 септември 2016

bsapunov

Веќе 2 пати последователно нарачките ги чекаме по повеќе од час ипол во Центар, а последниот пат нарачката не беше целосна (фалеше кесадиља) а истата беше наплатена.

07 април 2016

moniugrin

Dostavuvacite nikogas nemaat sitni pari za kusur.Toa e redovna pojava.A do sega imam barem 15 naracki.Se drugo e ok

29 декември 2015

Marfi

Често знам да бидам критична, но од храната и брзината на доставата сум задоволна. Состојките не се баш автентични, може да се подобрат. Добар избор!

05 ноември 2015

petkovski

Земав Џамбо со мелено месо, и уште сум гладен, а не сум дебел.

16 октомври 2015

Mia Jovanovic

Hrana polna so VLAKNA!!! Dostava posle 1 i pol saat i bez nikakva najava deka ke se kasni tolku. Od mlecen kaskaval ni M! Treba sanitarna inspekcija da se prati poditno! Sramota!

08 октомври 2015

velep

1,5 chas cekavme za narackata da stigne. Porani ni se javija deka izlezeme da ja podigneme narackata i cekavme nadvor 30 min da stignat.

08 октомври 2015

radmila

Зошто го нема Гвакамоле во мени, знам дека го правите :)

14 септември 2015

jnaskova

Sekogash na vreme dostavena naracka, i bez nikakvi greshki. Vi blagodaram mnogu i da znaete deka nasekade ve falam vo sekoj pogled. Mnogu sum zadovolna od vas i vashata hrana. Vi posakuvam mnogu povekje uspeh vo bliska idnina. :)

03 септември 2015

borsn

Воопшто не е автентично...quesadilla во палачинка не се прави; guacamole не очекувајте—незнам што беше тоа. Burrito-то со ептен тенка tortilla, едвај сирење...сосовите катастрофа!

21 август 2015

jnaskova

Mnogu vkusno kako i sekogash. :)

20 август 2015

angie.s

Odlicna hrana i usluga, mnogu sme zadovolni :))

18 август 2015

Vencho

Достава побрза од очекуваното и многу вкусна храна :)

23 мај 2015

AnastasijaIvanovska

Храната е добра, особено буритата, но морам да додадам забелешка во врска со доставата. Ке ве замолам да ја средите таа проблематика. Доцнење од повеќе од 30 мин не е прифатливо.

08 мај 2015

mnaumovski

Апдејтирајте го менито со новите ствари ве замолувам...

20 април 2015

radmila

Одлични бурита, брза достава, редовно си порачуваме :)

13 февруари 2015

JokoSan

Одлична храна и достава во најавениот рок. Се на се, беспрекорна услуга, сигурно ќе нарачам пак :)

23 декември 2014

mnaumovski

Супер е све, али разочаран сум пошто рекламираат достава во работно време, а се јавивме 2 пати денес, не сакаа да ни достават бидејќи врнело.

09 декември 2014

Branko

Pochituvani, samo stho izvrshivme narachka od vashiot restoran koja iznesuvashe 260 denari. Dechkoto stho ja izvrshi dostavata ni naplati 30 denari plus za dostava. Ve molam za objasnuvanje

04 ноември 2014

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.