ОТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

Берлускони

Ѓорче Петров спроти Полициската станица

Пици, пастермајлии

Со купени 4 средни пици добивате 1л. Кока Кола ГРАТИС!
Со купени 4 фамилијарни пици добивате 2л. Кока Кола ГРАТИС!
Со 8 собрани купони добивате фамилијарна пица ГРАТИС!
Со 6 собрани купони добивате средна пица ГРАТИС!

  •    Минимална нарачка:  0 денари
  •    Време на достава:  30 минути
  •    Начин на плаќање:  Во готово
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава

Работно време

Понеделник - четврток: 09:00 до 23:30

Петок: 09:00 до 23:30

Сабота: 12:00 до 23:30

Недела: 12:00 до 19:30

ПИЦИ

Пелат, кашкавал, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 180 денари
Голема 290 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, печурки, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 190 денари
Голема 300 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, моцарела, лук, магдонос, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 190 денари
Голема 300 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, шунка, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 190 денари
Голема 300 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, шунка, печурки, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 200 денари
Голема 320 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, кулен, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 200 денари
Голема 320 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, тиквица, печурки, пиперка, домат, маслинки, рукола

    ПОРЦИИ
Мала 220 денари
Голема 320 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, туна, маслинки, кромид, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 220 денари
Голема 330 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, моцарела, маслинки, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 200 денари
Голема 320 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, печурки, шунка, кулен, св. врат, пршут, сирење, пиперка, домат, пармезан, рукола, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 250 денари
Голема 360 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, пршута, пармезан, рукола, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 230 денари
Голема 340 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, пршута, шунка, печурки, маслинки, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 230 денари
������ 340 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, шунка, кулен, св. врат, пршут, сланина, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 250 денари
Голема 360 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, топено сирење, моцарела, рокфорт, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 240 денари
Голема 350 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, сланина, јајце, маслинки, печурки, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 230 денари
������ 340 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, топено сирење, моцарела, рокфорт, пармезан, пршута, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 260 денари
Голема 360 денари
Во кошничка

Пелат, кашкавал, печурки, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Мала 230 денари
������ 340 денари
Во кошничка

ПАСТРМАЈЛИИ

Свинско месо, феферонки

    ПОРЦИИ
Средна 190 денари
Во кошничка

Свинско месо, јајце, феферонки

    ПОРЦИИ
Средна 190 денари
Во кошничка

Свинско месо, сланина, кашкавал, феферонки

    ПОРЦИИ
Средна 200 денари
Во кошничка

ЛАДНИ СЕНДВИЧИ

Марула, домат, краставица, кашкавал, шунка

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка

Марула, домат, краставица, кашкавал, кулен

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка

Марула, домат, маслинки, кашкавал, туна

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка

Марула, домат, краставица, кашкавал, свински врат

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка

Марула, домат, краставица, кашкавал, пршута

    ПОРЦИИ
Сендвич 100 денари
Во кошничка

Пелат, печурки, кашкавал, шунка

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка

Zile1986

Одлична пица и брза достава. Секоја чест!!!

20 февруари 2017

zlatkoristevski

Pozdrav do Sase

18 февруари 2015

boki000

Брза достава и супер пици

15 декември 2014

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.