ЗАТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

Per Te Street Restаurant

Даме Груев бр.28

Секогаш свежо и вкусно, приготвено според Вашите барања! Достава на храна до вашиот дом или канцеларија: тестенини, сендвичи, салати, палачинки, пијалоци.

  •    Минимална нарачка:  400 денари
  •    Време на достава:  40-60 минути
  •    Начин на плаќање:  Во готово
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава

Работно време

Понеделник - четврток: 10:00 до 16:00

Петок: 10:00 до 16:00

Сабота: не работи

Недела: не работи

ПАСТИ И РИЖОТА

Макарони/таљатели, павлака за готвење, путер, кашкавал, свежи печурки, шунка, пченица

    ПОРЦИИ
Макарони 140 денари
Таљатели 130 денари

Макарони/Таљатели, павлака за готвење, свежи печурки, туна, лимон

    ПОРЦИИ
Макарони 150 денари
Таљатели 140 денари

Макарони/Таљатели, болоњезе сос, јунешко месо

    ПОРЦИИ
Макарони 160 денари
Таљатели 140 денари

Макарони/Таљатели, павлака за готвење, пилешки стек, свежи печурки, кари, кашкавал

    ПОРЦИИ
Макарони 140 денари
Таљатели 130 денари

Макарони/Таљатели, павлака за готвење, спанаќ, пармезан, путер, лук

    ПОРЦИИ
Макарони 150 денари
Таљатели 130 денари

Макарони/Таљатели, песто, додаток пршута

    ПОРЦИИ
Макарони 180 денари
Таљатели 160 денари

Макарони/Таљатели, павлака за готвење, пилешки стек, свежи печурки, зелен лимон, кашкавал

    ПОРЦИИ
Макарони 160 денари
Таљатели 140 денари

Макарони/Таљатели, павлака, пршут, маслинки, моцарела

    ПОРЦИИ
�������� 160 денари
Таљатели 140 денари

Макарони/Таљатели, пелате сос, босилек, маслинки, печурки, тиквици, пиперки, оригано, пармезан

    ПОРЦИИ
Макарони 150 денари
Таљатели 130 денари

Макарони/Таљатели, павлака, рукола, маслинки, пченка, домат, оригано

    ПОРЦИИ
Макарони 150 денари
Таљатели 140 денари

Макарони/Таљатели, ајдамер, пармезан, моцарела, плаво сирење, горгонзола

    ПОРЦИИ
Макарони 170 денари
Таљатели 170 денари

Макарони, сирење, кашкавал, хопла, јајце + сувомеснато

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари

Ориз, пилешко, печурки, кашкавал, маслинки, павлака за готвење, сок од портокал

    ПОРЦИИ
Порција 160 денари

Ориз, маслинки, пченка, тиквици, печурки, кашкавал, павлака за готвење, сок од портокал

    ПОРЦИИ
Порција 150 денари

Кори за лазањи, болоњезе сос, бешамел сос, кашкавал, пармезан

    ПОРЦИИ
Порција 160 денари

СЕНДВИЧИ

Француско бело, шунка, кашкавал, печурки, домат, краставица, марула, два прелива

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Француско бело лепче, печеница, кашкавал, печурки, домат, краставица, марула, два прелива

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Француско бело,св. врат, кашкавал, печурки, домат, краставица, марула, два прелива

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Француско бело, кулен, кашкавал, печурки, домат, краставица, марула, два прелива

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Француско црно лепче, пршут, моцарела, пармезан, домат, рукола

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Француско бело лепче, пилешки стек, кашкавал, печурки, домат, краставица, два прелива

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Француско црно лепче, туна, кашкавал, пченка, домат, краставица, марула, два прелива

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Француско црно, кашкавал, моцарела, печурки, тиквици, рукола, краставица, домат, морков, маслинки, два прелива

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Француско црно, моцарела, домат, краставица, рукола, морков, маслинка

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Француско црно лепче, ајвар, шунка, овчо сирење, краставица, маслинки, прелив

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Пица лепче со сусам, кашкавал, печеница, свежи печурки, домат, кисела краставица, оригано, павлака, два прелива.

    ПОРЦИИ
Пица сендвич 160 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Пица лепче со сусам, кашкавал, туна, пченка, домат, кисела краставица, марула, оригано, два прелива

    ПОРЦИИ
Пица сендвич 170 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Пица лепче со сусам, кашкавал, пршут, моцарела, рукола, домат, пармезан, два прелива.

    ПОРЦИИ
Пица сендвич 180 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Пица лепче со сусам, кашкавал, пилешко, свежи печурки, домат, кисела краставица, марула, два прелива

    ПОРЦИИ
Пица сендвич 180 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Пица лепче со сусам, кашкавал, моцарела, свежи печурки, тиквици, морков, маслинка, домат, рукола, два прелива

    ПОРЦИИ
���� ������� 180 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Кашкавал 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

ВРАПОВИ

Тортиља, туна, кашкавал, пченка, домат, краставица, марула, морков, преливи два

    ПОРЦИИ
Порција 150 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Кашкавал 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Тортиља, пилешки стек, кашкавал, тиквици, пиперка, домат, краставица, марула, морков, два преливи

    ПОРЦИИ
Порција 150 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Кашкавал 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Тортиља, кашкавал, моцарела, печурки, тиквици, пиперка, рукола, краставица, домат, морков, маслинки, пченка, два преливи

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Кашкавал 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Тортиља, песто, свински пршут/говедски пршут, кашкавал, моцарела, рукола, домат, пармезан

    ПОРЦИИ
Порција 180 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Кашкавал 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Тортиља, свински пршут/говедски пршут, кашкавал, моцарела, рукола, свежи печурки, домат, кечап

    ПОРЦИИ
Порција 150 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Кашкавал 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

ТОСТОВИ И ОМЛЕТ

Тост лебче, шунка, кашкавал, два прелива

    ПОРЦИИ
Порција 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Кашкавал 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Тост лебче, врат, кашкавал, два прелива

    ПОРЦИИ
Порција 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Кашкавал 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Тост лебче, кулен, кашкавал, два прелива

    ПОРЦИИ
Порција 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Кашкавал 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Тост лебче, печеница, кашкавал, два прелива

    ПОРЦИИ
Порција 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Кашкавал 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

Тост лебче, шунка, кулен, врат, кашкавал, два прелива

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Кашкавал 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

3 јајца, шунка, печеница, свежи печурки, маслинки, кашкавал, оригано, рендано сирење, лепче

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Кашкавал 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

3 јајца, свежи печурки, маслинки, кашкавал, оригано, рендано сирење, тиквички, пиперка, лепче

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 30 денари
Печеница 30 денари
Врат 30 денари
Кулен 30 денари
Кашкавал 30 денари
Пиперка 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Свинска пршута 45 денари
Говедска пршута 45 денари
Пилешко 45 денари
Моцарела 45 денари
Туна 45 денари
Сирење 45 денари
Пармезан 45 денари

САЛАТИ

Краставица, домат, маслинки, кромид, сирење, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Пармезан 45 денари
Туна 45 денари
Рукола 45 денари
Моцарела 45 денари
Сирење 45 денари
Зеленчук 30 денари
Дресинг 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Тиквички 30 денари

Краставица, домат, маслинки, кромид, сирење, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Пармезан 45 денари
Туна 45 денари
Рукола 45 денари
Моцарела 45 денари
Сирење 45 денари
Зеленчук 30 денари
Дресинг 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Тиквички 30 денари

Зелка, марула, краставица, морков, цвекло, кромид, домат, беби пченка, маслиново масло, балсамико

    ПОРЦИИ
Порција 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Пармезан 45 денари
Туна 45 денари
Рукола 45 денари
Моцарела 45 денари
Сирење 45 денари
Зеленчук 30 денари
Дресинг 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Тиквички 30 денари

Туна, марула, краставица, кромид, морков, домат, пченка, балсамико, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Пармезан 45 денари
Туна 45 денари
Рукола 45 денари
Моцарела 45 денари
Сирење 45 денари
Зеленчук 30 денари
Дресинг 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Тиквички 30 денари

Марула, рукола, пилешки стек, пармезан, домат, дресинг, кубети, балсамико, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Пармезан 45 денари
Туна 45 денари
Рукола 45 денари
Моцарела 45 денари
Сирење 45 денари
Зеленчук 30 денари
Дресинг 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Тиквички 30 денари

Марула, рукола, пршут, домат, пармезан, моцарела, балсамико, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Пармезан 45 денари
Туна 45 денари
Рукола 45 денари
Моцарела 45 денари
Сирење 45 денари
Зеленчук 30 денари
Дресинг 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Тиквички 30 денари

Зелка, марула, краставица, морков, маслинки, пченка, пилешко, кашкавал, брускети, оригано, маслиново масло, балсамико, дресинг

    ПОРЦИИ
Порција 170 денари
  ДОДАТОЦИ
Пармезан 45 денари
Туна 45 денари
Рукола 45 денари
Моцарела 45 денари
Сирење 45 денари
Зеленчук 30 денари
Дресинг 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Тиквички 30 денари
Марула, морков, домат, краставица, тиквичка, пиперка, свежи печурки, маслинки, моцарела, пченка, сусам, маслиново масло, кечап, печено врап лепче
    ПОРЦИИ
Порција 150 денари
  ДОДАТОЦИ
Пармезан 45 денари
Туна 45 денари
Рукола 45 денари
Моцарела 45 денари
Сирење 45 денари
Зеленчук 30 денари
Дресинг 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Тиквички 30 денари

Пет сезонски овошја, суво овошје, овошен јогурт

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Пармезан 45 денари
Туна 45 денари
Рукола 45 денари
Моцарела 45 денари
Сирење 45 денари
Зеленчук 30 денари
Дресинг 30 денари
Пченка 30 денари
Маслинки 30 денари
Тиквички 30 денари

ПАЛАЧИНКИ

3 американски палачинки, чоколаден крем

    ПОРЦИИ
Порција 100 денари
  ДОДАТОЦИ
Лешник 40 денари
Бисквити 20 денари
Банана 20 денари

3 американски палачинки, мед

    ПОРЦИИ
Порција 100 денари
  ДОДАТОЦИ
Лешник 40 денари
Бисквити 20 денари
Банана 20 денари

3 американски палачинки, џем

    ПОРЦИИ
Порција 100 денари
  ДОДАТОЦИ
Лешник 40 денари
Бисквити 20 денари
Банана 20 денари

ЦЕДЕНИ СОКОВИ

Лимон

    ПОРЦИИ
Чаша 120 денари

Лимон и портокал

    ПОРЦИИ
Чаша 120 денари

Лимон, портокал, цитрон, цвекло, морков, јаболко

    ПОРЦИИ
Чаша 140 денари

korisniche

Хот дог нема, клуб сендвич нема, ама упорно ви стојат тука во мени за нарачување?! Нарачуваш во 16 часот и ти викаат доставувачите си отишле, епа зашто стои работи време до 17? Тотален аут сте, човек и да сака да нарача од вас, ќе му преседне, да не зборувам дека цениве ви се вонсериски. Никогаш повеќе!

23 ноември 2016

angie.s

Se soglasuvam so komentarot pod mene , treba da pazat kako se obrakaat zatoa sto poradi nepocitta ne sakav dosega da naracuvam od kaj niv. No hranata e odlicna :D

17 септември 2015

kristina17

1. Koga vo opis pisuva kade treba da se dostavi hranata, traba da se pocituva toa2. Dostavuvacite da vnimavaat kako se obrakaat na telefon. samo zaradi niv ke gubite potrosuvaci. Super hrana no za zal ne poracala poveke

02 септември 2015

Xtraordinary

Од даме груев до пржино е 4км, а до железничка е 1.5км. И не вршат достава.... Покрај се храната е многу вкусна 4/5 *

27 август 2015

mnaumovski

Ама уште поубао ќе биде ако имате интегрални тестенини.

10 јули 2015

mnaumovski

Преубоо :)

19 март 2015

ljupkanaumo

Внимавајте дали нарачката ви е со некој додаток!

04 март 2015

Nenad

azurirajte go menito ... staro e ova

16 февруари 2015

manfy

Единствена маана е времето на чекање кое е 1 час и Пер Те се држи до тоа, но би било добро да е 30-40 мин. Храна е најдобра што може да се нарача и секако најздрава. Одличен ресторан.

11 февруари 2015

Anika

Malku podolgo se ceka ama vredi za sekoja minuta. Prevkusna hrana!!

23 јануари 2015

Perte

Sovrsen vkus toa mene mi e najbitno......fala Vi

21 јануари 2015

JuStMe

Odlichna hrana, osobeno makaronite so bel sos :)

27 декември 2014

flyturizam

Bravo za salatite od Per te, i dostava na vreme.

19 декември 2014

Emimija

Задоцнување од неверојатни 2 часа!!!Не очекувајте повтрона нарачка.Поздрав!

16 декември 2014

cheetah

Точно на време. Топло, вкусно. БРАВО !

11 декември 2014

viktor.nikolovski

Дечкиве се супер макароните се екстра, услугата и точност како што доликува. Најдобар избор, рејтингот да се поправи 5*

04 декември 2014

sanjapetrovska

Цезар салатата и лепчето се одлични, доставата брза ,стигна за 35 мин.

18 ноември 2014

Катерина

narackata stigna za 40 minuta, a i makaronite so bel sos im se super.

12 ноември 2014

petkovski

Уште една нарачка која ја чекаме преку 1ч и 30мин. Нашата локација е во центар. Ова е невидено. 1 ѕвезда.

07 ноември 2014

sorleva

Брза достава и одлична храна, се што сме пробале од ПерТе било одлично

31 октомври 2014

Nenad

per te treba da e primer za toa kako treba da funkcionira ugostitelski objekt ... hrana perfektna ... dostava solidna ( ne poveke od 40 minuti cekanje)... pozdrav za tetkata so kapata koja ne izrasna vo enriko :)

27 октомври 2014

dimitrius

poloso pilesko vo vrap nemam jadeno. zabi mi popagjaa

21 октомври 2014

kashirska

Cekavme 1 saat i 40 min za tri salati i makaroni so bel sos koi patem nemaa ni pola od sostojkite na menito. Nikoj ne se javuvase na tel vo restoranot pa ne ni znaevme dali ni e primena narackata. Salatite se prosecni. Uste i izgovorot bese site sakate da jadete vo isto vreme, epa vie ne treba da zimate naracki ako ne mozete da stignete

03 октомври 2014

petkovski

Убаво јадење но предолго се чека. Последната нарачка ја чекавме 1ч 30мин.

01 октомври 2014

Joncheski

Сочно и многу вкусно, но доцнесе мн испораката (1 час за достава)

23 септември 2014

radmila

Макароните се одлични! Вегетаријанскиот сендвич е лесен и освежителен :)

22 септември 2014

bojansavich

Брза испорака и вкусна храна, се помина во најдобар ред.

19 септември 2014

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.