ЗАТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

Urban Burger

Ул. Франклин Рузвелт 62а

Вистинското место во градот за гурмански бургери и крцкав помфрит!

 

  •    Минимална нарачка:  250 - 400 денари
  •    Време на достава:  40 минути
  •    Начин на плаќање:  Во готово
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава

Работно време

Понеделник - четврток: 10:00 до 20:00

Петок: 10:00 до 20:00

Сабота: не работи

Недела: не работи

ЕКСКЛУЗИВНИ БУРГЕРИ

180 гр. говедска плескавица, похован кашкавал, помфрит, лепче, сосови

    ПОРЦИИ
Бургер 160 денари

Похован стек, похован кашкавал, помфрит, лепче, сосови

    ПОРЦИИ
Бургер 160 денари

2 говедски плескавици, растопен кашкавал, печен кромид, сланина, лепче, сосови, салати

    ПОРЦИИ
Бургер 250 денари

2 говедски плескавици, млечен кашкавал, сланина, сосови

    ПОРЦИИ
Бургер 220 денари
4 говедски плескавици од по 120 гр., растопен кашкавал, бел сос од билки, сланина, похован кромид
    ПОРЦИИ
Бургер 220 денари

180 гр. говедска плескавица печена на сенф, полнета со печен кромид, сланина, печурки, св. врат, кашкавал, лепче, сосови

    ПОРЦИИ
Бургер 220 денари

180 гр. говедска плескавица, печурки, сланина, св.врат, кашкавал, лепче, сосови

    ПОРЦИИ
Бургер 220 денари

БУРГЕРИ

Лепче, јунешка плескавица, помфрит, сечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Бургер 130 денари

Лепче, јунешка плескавица

    ПОРЦИИ
Бургер 100 денари
Лепче, јунешка плескавица, сланина, помфрит, кечап, мајонез
    ПОРЦИИ
Бургер 140 денари

Лепче, јунешка плескавица, кашкавал, помфрит, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Бургер 140 денари

Лепче, пилешки стек, помфрит, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Бургер 130 денари

Лепче, похован пилешки стек, помфрит, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Бургер 140 денари

Лепче, јунешка плескавица, сланина, помфрит, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Бургер 160 денари

СЕНДВИЧИ

Лепче, млечен кашкавал, шунка

    ПОРЦИИ
Тост 80 денари

Лепче, млечен кашкавал, свински врат

    ПОРЦИИ
Тост 100 денари

Лепче, млечен кашкавал, кулен

    ПОРЦИИ
Тост 100 денари

Лепче, млечен кашкавал, печеница

    ПОРЦИИ
Тост 100 денари

Лепче, млечен кашкавал, сланина

    ПОРЦИИ
Тост 100 денари

Лепче, млечен кашкавал, пилешки гради

    ПОРЦИИ
Тост 80 денари

Лепче, пилешки гради, млечен кашкавал, помфрит, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Сендвич 100 денари

Лепче, свински врат, млечен кашкавал, помфрит, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Сендвич 110 денари

Лепче, сланина, млечен кашкавал, помфрит, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Сендвич 110 денари
Клуб сендвич
    ПОРЦИИ
Сендвич 120 денари

ПОМФРИТ

Помфрит

    ПОРЦИИ
Мал 70 денари
Голем 90 денари
Помфрит, прелив, топен кашкавал
    ПОРЦИИ
Порција 120 денари

Помфрит со овчо сирење

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари

Filip_Burger

Nikogas nemaat dostava

18 февруари 2019

Veronika Aleksikj

Utnata naracka. Fala

25 октомври 2018

ivanbgd1

Растурени бургери, доставувачи без кусур.2/5

21 октомври 2018

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.