ОТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

KIOSK BURGER BAR

Ленинова 64

НАПОМЕНА!
ДОСТАВАТА Е ДО ПРЕД ВАШИОТ ВЛЕЗ (доставувачот не се качува до вашиот стан)

Kiosk Burger Bar - бесплатна достава на бургери, топли сендвичи, сладолед!

Нашата вкусна храна, создадена од високо квалитетни состојки ќе ви обезбеди максимално уживање во секое време од денот.
Дома, на работа, со пријателите... каде и да сте, ние сме тука за вас!

  •    Минимална нарачка:  300 - 700 денари
  •    Време на достава:  40 минути
  •    Начин на плаќање:  Во готово
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава

Работно време

Понеделник - четврток: 10:00 до 23:00

Петок: 10:00 до 23:00

Сабота: 12:00 до 23:00

Недела: не работи

БУРГЕРИ

180 /120 /100 гр. чисто телешко месо, домашно лепче, марула, домати, свеж кромид, кисели краставички и бургер сос

X
X
X
    ПОРЦИИ
Мал - 100 гр. месо 100 денари
Среден - 120 гр. месо 120 денари
Голем - 180 гр. месо 150 денари
  ДОДАТОЦИ
Сланина 20 денари
Кашкавал 20 денари
Карамелизиран кромид 10 денари
Гвакамоле 30 денари
Бургер сос 10 денари
Кари сос 10 денари
Лут сос 10 денари
Текс мекс сос 20 денари
Печурки сос 20 денари
BBQ сос 10 денари
Honey BBQ сос 10 денари
Чедар кашкавал 30 денари
Во кошничка

180 гр./100гр. чисто телешко месо, домашно лепче, марула, домати, свеж кромид, кисели краставички, кашкавал, сланина, карамерилизиран кромид и бургер сос

    ПОРЦИИ
Мал -100 гр. месо 130 денари
Среден - 120 гр. месо 150 денари
Голем - 180 гр. месо 180 денари
  ДОДАТОЦИ
Сланина 20 денари
Кашкавал 20 денари
Карамелизиран кромид 10 денари
Гвакамоле 30 денари
Бургер сос 10 денари
Кари сос 10 денари
Лут сос 10 денари
Текс мекс сос 20 денари
Печурки сос 20 денари
BBQ сос 10 денари
Honey BBQ сос 10 денари
Чедар кашкавал 30 денари
Во кошничка

Пилешки стек на скара, домашно лепче, марула, домати, свеж кромид, кисели краставички и кари сос

    ПОРЦИИ
Мал 90 денари
Голем 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Сланина 20 денари
Кашкавал 20 денари
Карамелизиран кромид 10 денари
Гвакамоле 30 денари
Бургер сос 10 денари
Кари сос 10 денари
Лут сос 10 денари
Текс мекс сос 20 денари
Печурки сос 20 денари
BBQ сос 10 денари
Honey BBQ сос 10 денари
Чедар кашкавал 30 денари
Во кошничка

Пилешки похован стек, домашно лепче, марула, домати, свеж кромид, кисели краставички и кари сос

    ПОРЦИИ
Мал 100 денари
Голем 140 денари
  ДОДАТОЦИ
Сланина 20 денари
Кашкавал 20 денари
Карамелизиран кромид 10 денари
Гвакамоле 30 денари
Бургер сос 10 денари
Кари сос 10 денари
Лут сос 10 денари
Текс мекс сос 20 денари
Печурки сос 20 денари
BBQ сос 10 денари
Honey BBQ сос 10 денари
Чедар кашкавал 30 денари
Во кошничка

120 гр. ослич, домашно лепче, марула, свеж кромид и фишсос

    ПОРЦИИ
Бургер 150 денари
  ДОДАТОЦИ
Сланина 20 денари
Кашкавал 20 денари
Карамелизиран кромид 10 денари
Гвакамоле 30 денари
Бургер сос 10 денари
Кари сос 10 денари
Лут сос 10 денари
Текс мекс сос 20 денари
Печурки сос 20 денари
BBQ сос 10 денари
Honey BBQ сос 10 денари
Чедар кашкавал 30 денари
Во кошничка

Бургер од зеленчук, домашно лепче, марула, домати, свеж кромид, кисели краставички и карамерилизаран кромид

    ПОРЦИИ
Бургер 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Сланина 20 денари
Кашкавал 20 денари
Карамелизиран кромид 10 денари
Гвакамоле 30 денари
Бургер сос 10 денари
Кари сос 10 денари
Лут сос 10 денари
Текс мекс сос 20 денари
Печурки сос 20 денари
BBQ сос 10 денари
Honey BBQ сос 10 денари
Чедар кашкавал 30 денари
Во кошничка

180 гр. чисто телешко месо со мексикански зачини, домашно лепче, марула, домати, свеж кромид, кисели краставички, кашкавал, гвакамоле и пикантен сос

    ПОРЦИИ
Бургер 260 денари
  ДОДАТОЦИ
Сланина 20 денари
Кашкавал 20 денари
Карамелизиран кромид 10 денари
Гвакамоле 30 денари
Бургер сос 10 денари
Кари сос 10 денари
Лут сос 10 денари
Текс мекс сос 20 денари
Печурки сос 20 денари
BBQ сос 10 денари
Honey BBQ сос 10 денари
Чедар кашкавал 30 денари
Во кошничка

2 х 120 гр. чисто телешко месо, две парчиња чедар кашкавал, големо лепче, марула, домати, свеж кромид, кисели краставички и специјален сенф сос

    ПОРЦИИ
Бургер 230 денари
  ДОДАТОЦИ
Сланина 20 денари
Кашкавал 20 денари
Карамелизиран кромид 10 денари
Гвакамоле 30 денари
Бургер сос 10 денари
Кари сос 10 денари
Лут сос 10 денари
Текс мекс сос 20 денари
Печурки сос 20 денари
BBQ сос 10 денари
Honey BBQ сос 10 денари
Чедар кашкавал 30 денари
Во кошничка

ДОДАТОЦИ ЕКСТРА

Француски компричиња

    ПОРЦИИ
Додаток за бургер 30 денари
Порција 50 денари
Во кошничка

Рустични компричиња

    ПОРЦИИ
Додаток за бургер 40 денари
Порција 60 денари
Во кошничка

Текс Мекс компирчиња

    ПОРЦИИ
Додаток за бургер 40 денари
Порција 60 денари
Во кошничка

Поховани прстени од кромид

    ПОРЦИИ
Додаток за бургер 40 денари
Порција 60 денари
Во кошничка

ПИЈАЛОЦИ

Кока Кола

    ПОРЦИИ
Кока Кола 40 денари
Во кошничка

Спрајт

    ПОРЦИИ
Спрајт 40 денари
Во кошничка

Швепс

    ПОРЦИИ
Швепс 40 денари
Во кошничка

Газирана вода

    ПОРЦИИ
Газирана вода 40 денари
Во кошничка

Минерална вода

    ПОРЦИИ
Минерална вода 25 денари
Во кошничка
Скопско пиво
    ПОРЦИИ
Пиво 50 денари
Во кошничка

Heineken

    ПОРЦИИ
Пиво 70 денари
Во кошничка

ДЕСЕРТИ - СЛАДОЛЕД

Протеин сладолед

    ПОРЦИИ
Сладолед 70 денари
Во кошничка

Чоколадо сладолед

    ПОРЦИИ
Сладолед 70 денари
Во кошничка

Карамела сладолед

    ПОРЦИИ
Сладолед 70 денари
Во кошничка
Ванила сладолед
    ПОРЦИИ
Сладолед 40 денари
Во кошничка

Смоква сладолед

    ПОРЦИИ
Сладолед 40 денари
Во кошничка

veronika.dimeska

Sredniot Kiosk burger bez kromid.Ednata porcija Crispy Chicken bez kiseli krastavicki i kromid.Ednata porcija crispy bez kari sos.Adresata e kaj fontana Vlae posle delicio levo vo ulickata. Javete se ako ne se snajdete. Pozdrav

11 февруари 2020

Кате1993

Без карамелизиран кромид во бургерите.

24 септември 2019

Patchouli

Kiosk burgerot bez kromid

20 јуни 2019

Veronika Aleksikj

Cudni vkusovi, neobjasnivo cudni... Vo sekoj slucaj, ne vredi za parite, a slikite 100% ja opravduvaat izrekata "Izgled vara"! Mali porcii (a navedeni kako golemi), mesoto nemashe vkus na meso, kompirite isto taka cudni, znaci so eden zbor-LOSHO..

27 април 2018

korisniche

Катастрофа

16 април 2018

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.