ЗАТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

Pizza Calabria

Бесплатна достава на пици, пастрамјлии, пица сендвичи во Аеродром, Лисиче, Кисела Вода и Автокоманда!

Нарачај веднаш

  •    Минимална нарачка:  300 денари
  •    Време на достава:  40 минути
  •    Начин на плаќање:  Во готово
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава

Работно време

Понеделник - четврток: 09:30 до 22:30

Петок: 09:30 до 22:30

Сабота: 12:00 до 21:00

Недела: не работи

ПИЦИ

Доматен сос, кашкавал, оригано

    ПОРЦИИ
Голема 180 денари
Фамилијарна 300 денари

Доматен сос, кашкавал, шунка, оригано

    ПОРЦИИ
Голема 190 денари
Фамилијарна 310 денари

Доматен сос, кашкавал, печурки, оригано

    ПОРЦИИ
Голема 190 денари
Фамилијарна 310 денари

Доматен сос, кашкавал, шунка, печурки, оригано

    ПОРЦИИ
Голема 200 денари
Фамилијарна 320 денари

Доматен сос, кашкавал, кулен, оригано

    ПОРЦИИ
Голема 200 денари
Фамилијарна 320 денари

Доматен сос, кашкавал, туна, кромид, оригано

    ПОРЦИИ
Голема 200 денари
Фамилијарна 320 денари

Доматен сос, кашкавал, шунка, домат, пиперка, кромид, сирење, оригано

    ПОРЦИИ
Голема 220 денари
Фамилијарна 370 денари

Доматен сос, кашкавал, шунка, маслинки, печурки, кромид, оригано

    ПОРЦИИ
Голема 220 денари
Фамилијарна 370 денари

Доматен сос, четри вида сирење, оригано

    ПОРЦИИ
Голема 250 денари
Фамилијарна 420 денари

Доматен сос, кашкавал, пршута, оригано

    ПОРЦИИ
Голема 270 денари
Фамилијарна 470 денари

Доматен сос, кашкавал, печеница, св.врат, кулен, сланина, јајце, печурки, оригано

    ПОРЦИИ
Голема 290 денари
Фамилијарна 520 денари

ПАСТРМАЈЛИИ

Пилешко месо

    ПОРЦИИ
Мала 160 денари
Голема 210 денари

Свинско месо

    ПОРЦИИ
Мала 160 денари
Голема 210 денари

Свинско месо зачинето со сенф, кашкавал

    ПОРЦИИ
Мала 180 денари
Голема 230 денари

ПИЦА СЕНДВИЧИ

Капричиоза

    ПОРЦИИ
Сендвич 120 денари

Кулен

    ПОРЦИИ
Сендвич 120 денари

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.