ОТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

Pizza House

Бесплатанa достава на пици, пастрaмајлии, сендвичи до вашиот дом или работно место.

  •    Минимална нарачка:  300 денари
  •    Време на достава:  45 минути
  •    Начин на плаќање:  Во готово,
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава

Работно време

Понеделник - четврток: 09:00 до 21:30

Петок: 09:00 до 21:30

Сабота: 12:00 до 21:00

Недела: 13:00 до 21:00

ПИЦИ

Доматно пире, кашкавал, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 180 денари
Голема 280 денари
Фамилијарна 380 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, печурки, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 190 денари
Голема 300 денари
Фамилијарна 400 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, печурки, шунка, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 210 денари
Голема 340 денари
Фамилијарна 450 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, печурки, кулен, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 230 денари
Голема 360 денари
Фамилијарна 460 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, печурки, сланина, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 230 денари
Голема 360 денари
Фамилијарна 460 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, печурки, димено говедско, суџук, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 240 денари
Голема 380 денари
Фамилијарна 480 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, зачини, говедкса пршута

    ПОРЦИИ
Средна 260 денари
Голема 410 денари
Фамилијарна 510 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, зачини, маслинки, кормид, туна, печурки

    ПОРЦИИ
Средна 220 денари
Голема 350 денари
Фамилијарна 450 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, зачини, печурки, кромид, маслинки, зеленчук

    ПОРЦИИ
Средна 220 денари
Голема 350 денари
Фамилијарна 450 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, зеленчук, печурки, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 180 денари
Голема 280 денари
Фамилијарна 380 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, шунка, кулен, сланина, пршута, печурки, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 270 денари
Голема 420 денари
Фамилијарна 520 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, пармезан, горгонзола, сирење, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 270 денари
Голема 420 денари
Фамилијарна 520 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, печурки, пиперки, кромид, маслинки, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 210 денари
Голема 340 денари
Фамилијарна 450 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, горгонзола, пршута, печурки, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 290 денари
Голема 450 денари
Фамилијарна 560 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Моцарела, ајдамер, сирење, пармезан, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 260 денари
Голема 410 денари
Фамилијарна 510 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, шунка, ананас, кромид

    ПОРЦИИ
Средна 280 денари
Голема 430 денари
Фамилијарна 540 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка
Доматно пире, кашкавал, , јајце, сланина, печурки, маслинки
    ПОРЦИИ
Средна 240 денари
Голема 380 денари
Фамилијарна 480 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка
Доматно пире, кашкавал, шунка, печурки, павлака
    ПОРЦИИ
Средна 230 денари
Голема 370 денари
Фамилијарна 480 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка
Доматно пире, кашкавал, шунка, сланина, јајце
    ПОРЦИИ
Средна 250 денари
Голема 390 денари
Фамилијарна 490 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка
Доматно пире, кашкавал, јајце, печурки, суџук, пилешка шунка, павлака
    ПОРЦИИ
Средна 250 денари
Голема 390 денари
Фамилијарна 490 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, пилешко месо, феферони

    ПОРЦИИ
Средна 240 денари
Голема 380 денари
Фамилијарна 480 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, кулен, пиперки, маслинки, кромид, павлака

    ПОРЦИИ
Средна 260 денари
Голема 410 денари
Фамилијарна 510 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, туна, кромид, маслинки

    ПОРЦИИ
Средна 220 денари
Голема 350 денари
Фамилијарна 450 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, сланина, маслинки, феферони

    ПОРЦИИ
Средна 240 денари
Голема 380 денари
Фамилијарна 480 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, лук, маслиново масло, маслники

    ПОРЦИИ
Средна 220 денари
Голема 350 денари
Фамилијарна 450 денари
  ДОДАТОЦИ
Томато сос 50 мл. 10 денари
Кашкавал 50 гр. 30 денари
Кашкавал 100 гр. 60 денари
Сланина 50 гр. 40 денари
Сланина 100 гр. 80 денари
Пршута 50 гр. 80 денари
Пршута 100 гр. 160 денари
Павлака 100 гр. 20 денари
Павлака 200 гр. 30 денари
Печурки 50 гр. 20 денари
Печурки 80 гр. 30 денари
Шунка 50 гр. 20 денари
Шунка 100 гр. 40 денари
Мајонез 50 мл. 20 денари
Јајце 10 денари
Феферони 10 денари
Во кошничка

ПАСТРМАЈЛИИ

Пилешко месо, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 160 денари
Голема 210 денари
Во кошничка

Свинско месо, зачини

    ПОРЦИИ
Средна 160 денари
Голема 210 денари
Во кошничка

СЕНДВИЧИ

Марула, кашкавал, кулен, доматно пире

    ПОРЦИИ
Мал 80 денари
Голем 160 денари
Во кошничка

Марула, кашкавал, пилешки гради, доматно пире

    ПОРЦИИ
Мал 70 денари
Голем 140 денари
Во кошничка

Марула, кашкавал, димено говедско, доматно пире

    ПОРЦИИ
Мал 80 денари
Голем 160 денари
Во кошничка

Павлака, кашкавал, шунка, печурки, доматнп пире

    ПОРЦИИ
Сендвич 120 денари
Во кошничка

Пилешки гради, кашкавал, домат, марула, помфрит, маслинки, сос

    ПОРЦИИ
Сендвич 120 денари
Во кошничка

Доматно пире, кашкавал, салама (шунка или пилешка салама), печурки

    ПОРЦИИ
Панцерота 100 денари
Во кошничка
Salted sesame sticks
    ПОРЦИИ
Порција 70 денари
Во кошничка

ПИЈАЛОЦИ

Кока кола

    ПОРЦИИ
0,5 л. 50 денари
1,25 л. 90 денари
1.75 л. 120 денари
Во кошничка
Спрајт
    ПОРЦИИ
0,5 Л 50 денари
Во кошничка
Фанта
    ПОРЦИИ
0,5 Л 50 денари
Во кошничка
Швепс
    ПОРЦИИ
0,5 Л 50 денари
Во кошничка
Цедевита
    ПОРЦИИ
Сок 40 денари
Во кошничка

Минерална вода

    ПОРЦИИ
0,5 л. 40 денари
Во кошничка

Скопско

    ПОРЦИИ
0,5 Л 70 денари
Во кошничка

Лашко

    ПОРЦИИ
0,5Л 70 денари
Во кошничка

Хаинекен

    ПОРЦИИ
0,5 Л 100 денари
Во кошничка

Амстел

    ПОРЦИИ
0,5 Л 80 денари
Во кошничка

Milena

Месото беше со кожинки и мрсни чворови од месо, големината на пастрмајлијата беше намалена во однос на претходни нарачки. Ова е срамота бидејќи никој не се противеше на зголемувањето на цените, затоа треба да обрнете внимание на квалитетот на Вашите прозиводи !

09 октомври 2019

ivanbgd1

Пицата е среден квалитет, ништо посебно. Нарачката 2 пати ми стига без додатоците, беше наплатена со нив. Доставувачот често глуми дека нема кусур. 2/5

21 октомври 2018

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.