ЗАТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

Моја Пица

Владимир Комаров 18 А, лок. бр. 13

Достава на пица, пастрмајлии, пица сендвичи и ладни сендвичи во Аеродром и Ново Лисиче

  •    Минимална нарачка:  200 денари
  •    Време на достава:  30 минути
  •    Начин на плаќање:  Во готово, картици.
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава

Работно време

Понеделник - четврток: 10:00 до 22:30

Петок: 10:00 до 22:30

Сабота: 10:00 до 22:30

Недела: 10:00 до 17:30

ПИЦИ

Пелат, кашкавал, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 190 денари
Фамилијарна 300 денари
Џамбо 440 денари

Пелат, кашкавал, шунка, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 200 денари
Фамилијарна 320 денари
Џамбо 460 денари

Пелат, кашкавал, печурки, оригано

    ПОРЦИИ
Средна - 200 денари
Фамилијарна 320 денари
Џамбо 460 денари

Пелат, кашкавал, магдонос, лук, маслиново масло, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 200 денари
Фамилијарна 320 денари
Џамбо 460 денари

Пелат, кашкавал, шунка, печурки, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 210 денари
Фамилијарна 340 денари
Џамбо 480 денари

Пелат, кашкавал, кулен, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 210 денари
Фамилијарна 340 денари
Џамбо 480 денари

Пелат, кашкавал ,кулен, феферони, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 220 денари
Фамилијарна 350 денари
Џамбо 490 денари

Пелат, кашкавал, печурки, домат, пиперка, маслинки, рукола, маслиново масло, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 220 денари
Фамилијарна 350 денари
Џамбо 490 денари

Пелат, кашкавал, маслинки, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 220 денари
Фамилијарна 350 денари
Џамбо 490 денари

Пелат, кашкавал, туна, крмоид, маслинки, ориганио

    ПОРЦИИ
Средна 230 денари
Фамилијарна 360 денари
Џамбо 500 денари

Пелат, кашкавал, свински врат, сирење, јајце, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 240 денари
Фамилијарна 380 денари
Џамбо 520 денари

Пелат, кашкавал, печурки, сланина, јајце, маслинки, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 240 денари
Фамилијарна 380 денари
Џамбо 520 денари

Пелат, кашкавал, шунка, пршут, печурки, маслинки, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 240 денари
Фамилијарна 380 денари
Џамбо 520 денари

Пелат, кашкавал, пршута, пармезан, рукола, маслиново масло, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 260 денари
Фамилијарна 400 денари
Џамбо 540 денари

Пелат, кашкавал, рокфорд, моцарела, димен кашкавал, пармезан, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 260 денари
Фамилијарна 400 денари
Џамбо 540 денари

Пелат, кашкавал, шунка, свински врат, сланина, кулен, пршута, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 260 денари
Фамилијарна 400 денари
Џамбо 540 денари

Пелат, кашкавал, шунка, свински врат, сланина, кулен, пршута, домат, пиперка, сирење, рукола, печурки, маслиново масло, оригано

    ПОРЦИИ
Средна` 280 денари
Фамилијарна 420 денари
Џамбо 560 денари

Пелат, кашкавал, пршута, пармезан, рокфорд, моцарела, димен кашкавал, рукола, оригано

    ПОРЦИИ
Средна 280 денари
Фаилијарна 420 денари
Џамбо 560 денари

КАЛЦОНЕ

Пелат, кашкавал, шунка, печурки

    ПОРЦИИ
Калцоне 100 денари

Пелат, кашкавал, кулен

    ПОРЦИИ
Калцоне 110 денари

Пелат, кашкавал, свински врат, печурки

    ПОРЦИИ
Калцоне 120 денари

ЛАДНИ СЕНДВИЧИ

лепче, марула, краставица, кашкавал, шунка, павлака

    ПОРЦИИ
Сендвич 100 денари

лепче, марула, краставица, кашкавал, кулен, павлака

    ПОРЦИИ
Сендвич 110 денари

лепче, марула, краставица, кашкавал, свински врат, павлака

    ПОРЦИИ
Сендвич 120 денари

лепче, марула, краставица, кашкавал, пршута, рукола, павлака

    ПОРЦИИ
Сендвич 130 денари

лепче, марула, краставица, кашкавал, пршута, моцарела, пармезан, рукола, павлака

    ПОРЦИИ
Сендвич 150 денари

ПАСТРМАЈЛИИ

свинско месо

    ПОРЦИИ
Пастрмајлија 190 денари

свинско месо, јајце

    ПОРЦИИ
Пастрмајлија 200 денари

свиснко месо, кашкавал, сланина

    ПОРЦИИ
Пастрмајлија 210 денари

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.