ЗАТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

CHOOSE Fresh&Healthy

Overnight oats е балансиран појадок од згмечени овесни зрна со јаткасти производи и суво овошје потопени во течност (млеко, јогурт, чај или друга течност) кој одлежува најмалку 12 часа пред да се конзумира. Појдаокот дополнително се збогатува со свежо или смрзнато овошје. Се засладува со мед и зачинува со цимет.

НАРАЧКА ЗА ОВЕСЕН ПОЈАДОК СО БАДЕМОВО МЕЛКО Е ПОТРЕБНО ДА СЕ НАПРАВИ ДЕН ОДНАПРЕД!

  •    Минимална нарачка:  480 денари
  •    Време на достава:  Достава 45 мин!
  •    Начин на плаќање:  Во готово
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава

Работно време

Понеделник - четврток: 08:30 до 13:30

Петок: 08:30 до 13:30

Сабота: 08:30 до 13:30

Недела: не работи

ОВЕСЕН ПОЈАДОК СО БАДЕМОВО МЛЕКО

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. свеж ананас, 20 гр. мед, 105 мл. бадемово млеко и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. смрзната вишна, 20 гр. мед, 105 мл. бадемово млеко и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. смрзната малина, 20 гр. мед, 105 мл. бадемово млеко и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН! НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. смрзната боровница, 20 гр. мед, 105 мл. бадемово млеко и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН! НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 160 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. урма, 110 гр. банана, 20 гр. мед, 105мл. бадемово млеко и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН! НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

10гр. WHEY PROTEIN FITNESS AUTHORITY - VANILA, 25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 10 гр. леблебија, 110 гр. микс овошје, 105мл. бадемово млеко.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН! НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 160 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

20 гр. WHEY PROTEIN FITNESS AUTHORITY - VANILA, 25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 10 гр. леблебија, 110 гр. микс овошје, 105мл. бадемово млеко.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН! НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 190 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. смрзнати малина и калина (2:1), 20 гр. мед, 105 мл. бадемово млеко и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. смрзнати малина боровница (1:1), 20 гр. мед, 105 мл. бадемово млеко и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН! НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 150 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. свеж ананас смрзната вишна (2:1), 20 гр. мед, 105 мл. бадемово млеко и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН! НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

Ананас со вишна

 

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. свеж ананас смрзната малина (2:1), 20 гр. мед, 105 мл. бадемово млеко и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН! НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. свеж ананас смрзната калина (2:1), 20 гр. мед, 105 мл. бадемово млеко и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН! НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сува смоква, 110 гр. свеж ананас смрзната малина калина (1:1:1),20 гр. мед, 105 мл. бадемово млеко и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН! НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сува смоква, 110 гр. смрзната малина + капина + вишна (1:1:1), 20 гр. мед, 105 мл. бадемово млеко и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН! НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сува смоква, 110 гр. смрзната малина + калина (1:1:1),20 гр. мед, 150 мл. јогурт1% и цимет.
    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
  ДОДАТОЦИ
20% бадемово млеко 20 денари

ОВЕСЕН ПОЈАДОК

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. свеж ананас, 20 гр. мед, 150 мл. јогурт 1% и  цимет.


НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. смрзната вишна, 20 гр. мед, 150 мл. јогурт 1% и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. смрзната малина, 20 гр. мед, 150 мл. јогурт и 1% цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. смрзната боровница, 20 гр. мед, 150 мл. јогурт1% и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 150 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. урма, 110 гр. банана, 20 гр. мед, 150 мл. јогурт1% и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари

10гр. WHEY PROTEIN  FITNESS AUTHORITY - VANILA, 25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 10 гр. леблебија, 110 гр. микс овошје, 75мл. јогурт1% и 75мл. млеко.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 150 денари

20 гр. WHEY PROTEIN FITNESS AUTHORITY - VANILA, 25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 10 гр. леблебија, 110 гр. микс овошје, 75мл. јогурт1% и 125мл. млеко.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 180 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сува смоква, 110 гр. свеж ананас + смрзната малина + калина (1:1:1),20 гр. мед, 150 мл. јогурт1% и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. смрзнати малина и калина (2:1), 20 гр. мед, 150 мл. јогурт1% и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. смрзнати малина + боровница (1:1), 20 гр. мед, 150 мл. јогурт1% и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. свеж ананас + смрзната вишна (2:1), 20 гр. мед, 150 мл. јогурт1% и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 120 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. свеж ананас + смрзната малина (2:1), 20 гр. мед, 150 мл. јогурт1% и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. орев, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сончоглед, 15 гр. сува смоква, 110 гр. свеж ананас смрзната калина (2:1), 20 гр. мед, 150 мл. јогурт1% и цимет.

НАРАЧКИTE СЕ ПРАВАТ ДЕН ОДНАПРЕД ИЛИ ДО 09:30 ЧАСОТ ИСТИОТ ДЕН!
НАВЕДИТЕ ВО КОМЕНТАР ВО КОЕ ВРЕМЕ ДА ВИ СЕ ДОСТАВИ!

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари

25 гр. овес (rolled), 5гр. овесни трици, 10 гр. чиа семе, 5 гр. бадем, 1 бразилски орев, 5 гр. семка тиква, 5 гр. сува смоква, 110 гр. смрзната малина + капина + вишна (1:1:1), 20 гр. мед, 150 мл. јогурт1% и цимет.

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.