ОТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

Sweet House

Бесплатна достава на ладни сендвичи, вафли и палачинки!

  •    Минимална нарачка:  400 денари
  •    Време на достава:  40 минути
  •    Начин на плаќање:  Во готово
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава

Работно време

Понеделник - четврток: 08:30 до 23:00

Петок: 08:30 до 23:00

Сабота: 10:00 до 23:00

Недела: не работи

СЕНДВИЧИ

Пилешка салама, млечен кашкавал, намаз, марула, домат, краставица, чипс

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка

Свинска салама, млечен кашкавал, намаз, марула, домат, краставица, чипс

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка
Пилешка салата, марула, домати
    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка

Димено пилешко, кари намаз, кашкавал, марула, пиперка, кисела краставица

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка

Барбиќу сос, кашкавал, кулен, кисела краставица, марула

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка
Малиџано, домат, сирење, пиперка, салама
    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка
Гарлик намаз, марула, врат, авокадо, кашкавал, домат
    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка

Сланина, кашкавал, BBQ сос&мед, марула, црвен кромид, домат

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка
Калабрезе намаз, биено сирење, рукола, домат
    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка

Намаз од маслинки, свежа маслинка, рукола, свежа краставица, пиперка

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
Во кошничка

ТОСТ

Пилешка салама, млечен кашкавал

    ПОРЦИИ
Тост 90 денари
Во кошничка
Свинска салама, млечен кашкавал
    ПОРЦИИ
Тост 90 денари
Во кошничка
Кулен, млечен кашкавал
    ПОРЦИИ
Тост 90 денари
Во кошничка
Сланина, млечен кашкавал
    ПОРЦИИ
Тост 90 денари
Во кошничка

Врат, млечен кашкавал

    ПОРЦИИ
Тост 90 денари
Во кошничка

ВАФЛИ И ПАЛАЧИНКИ

Кокос, рафаело крема, шлаг, прелив

    ПОРЦИИ
Вафла 90 денари
Палачинка 90 денари
Во кошничка
Крема од темно чоколадо, лешници, шлаг, прелив
    ПОРЦИИ
Вафла 90 денари
Палачинка 90 денари
Во кошничка

Карамел крема, шлаг, ореви

    ПОРЦИИ
Вафла 90 денари
Палачинка 90 денари
Во кошничка
Нутела, чоколаден прелив, банана, шлаг
    ПОРЦИИ
Вафла 90 денари
Палачинка 90 денари
Во кошничка

Сникерс крема, карамел прелив, кикирики

    ПОРЦИИ
Вафла 90 денари
Палачинка 90 денари
Во кошничка

Грозје, јагода, крема, карамела, шлаг, прелив

    ПОРЦИИ
Вафла 90 денари
Палачинка 90 денари
Во кошничка
Киндер буено крема, чоколаден прелив, шлаг
    ПОРЦИИ
Вафла 90 денари
Палачинка 90 денари
Во кошничка

Орео крема, орео кекс, шлаг, чоколаден прелив

    ПОРЦИИ
Вафла 90 денари
Палачинка 90 денари
Во кошничка
Баунти крема, баунти чоколадо, кокос, прелив, шлаг
    ПОРЦИИ
Вафла 90 денари
Палачинка 90 денари
Во кошничка
Крема од шумско овошје, шлаг, дресинг, прелив
    ПОРЦИИ
Вафла 90 денари
Палачинка 90 денари
Во кошничка
Крема од јагоди, јагоди, шлаг, прелив, дресинг
    ПОРЦИИ
Вафла 90 денари
Палачинка 90 денари
Во кошничка

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.