ОТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

Tonny's Bakery

Бесплатна достава на бургери, пици, салати, бурек и пецива.
Повелете нарачајте!

  •    Минимална нарачка:  250 денари
  •    Време на достава:  40 минути
  •    Начин на плаќање:  Во готово
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава

Работно време

Понеделник - четврток: 10:00 до 23:30

Петок: 10:00 до 23:30

Сабота: 10:00 до 23:30

Недела: не работи

СЕНДВИЧИ

Плескавица, салата, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Сендвич со плескавица, салата, кечап, мајонез + помфрит

    ПОРЦИИ
Сендвич 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Сендвич со пилешко крцкаво,салата, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Сендвич 100 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Сендвич со пилешко крцкаво, салата, кечап, мајонез + помфрит

    ПОРЦИИ
Сендвич 120 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Сендвич со пилешки стек, салата, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Сендвич 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Сендвич со пилешко полнето, салата, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Сендвич 120 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Сендвич со свински увијач, салата, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Сендвич 150 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Сендвич со пилешки увијач, салата, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Сендвич 150 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Чизбургер, салата, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Сендвич 130 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Комбиниран, салата, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Сендвич 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Шунка, млечен кашкавал, печурки

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Врат, млечен кашкавал, печурки

    ПОРЦИИ
Сендвич 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка
Кулен, млечен кашкавал, печурки
    ПОРЦИИ
Сендвич 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Кашкавал, маслинка, печурки, краставица, домат

    ПОРЦИИ
Сендвич 100 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

Шунка, млечен кашкавал, патлиџан и салата

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка
Врат, млечен кашкавал, патлиџан и салата
    ПОРЦИИ
Сендвич 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка
Кулен, млечен кашкавал, патлиџан и салата
    ПОРЦИИ
Сендвич 110 денари
  ДОДАТОЦИ
Кашкавал 20 денари
Шунка 20 денари
Врат 20 денари
Кулен 20 денари
Маслинки 10 денари
Павлака 10 денари
Печурки 10 денари
Томато сос 100мл 20 денари
Кесичка мајонез 10 денари
Кесичка кечап 10 денари
Во кошничка

ПОМФРИТ

Помфрит

    ПОРЦИИ
Порција 50 денари
Во кошничка

ПИЦИ

Пелат, шунка, кашкавал, печурки

    ПОРЦИИ
Мала 110 денари
Средна 180 денари
Фамилијарна 280 денари
Парче 70 денари
Во кошничка

Кулен, врат

    ПОРЦИИ
Мала 130 денари
Средна 220 денари
Фамилијарна 340 денари
Парче 85 денари
Во кошничка
Веге
    ПОРЦИИ
Мала 120 денари
Средна 200 денари
Фамилијарна 320 денари
Во кошничка
Затворена пица
    ПОРЦИИ
Затворена пица 80 денари
Во кошничка

ПАСТРМАЈЛИИ

Пица пастрмајлија
    ПОРЦИИ
Мала 100 денари
Голема 150 денари
Во кошничка
Пилешко месо
    ПОРЦИИ
Мала 80 денари
Средна 130 денари
Голема 200 денари
Во кошничка
Свинска пастрмајлија
    ПОРЦИИ
Мала 80 денари
Средна 130 денари
Голема 200 денари
Во кошничка

МАКАРОНИ

Макарони со сирење
    ПОРЦИИ
Порција 100 денари
Во кошничка
Макарони со кашкавал
    ПОРЦИИ
Порција 100 денари
Во кошничка

РОЛО ГИРО

Роло гиро со пилешко

    ПОРЦИИ
Роло гиро 130 денари
Во кошничка

Роло гиро со свинско

    ПОРЦИИ
Роло гиро 130 денари
Во кошничка

ОМЛЕТ

Омлет со сирење и кашкавал
    ПОРЦИИ
Омлет 100 денари
Во кошничка
Омлет со шунка
    ПОРЦИИ
Омлет 120 денари
Во кошничка

ТОСТ

Шунка, кашкавал, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Тост 70 денари
Во кошничка

Врат, кашкавал, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Тост 90 денари
Во кошничка

Кулен, кашкавал, кечап, мајонез

    ПОРЦИИ
Тост 90 денари
Во кошничка

САЛАТИ

Цезар салата + фурнаринки

    ПОРЦИИ
Салата 150 денари
Во кошничка

Туна салата + фурнаринки

    ПОРЦИИ
Салата 120 денари
Во кошничка

Грчка салата + фурнаринки

    ПОРЦИИ
Салата 100 денари
Во кошничка

Шопска салата + фурнаринки

    ПОРЦИИ
Салата 100 денари
Во кошничка

БУРЕК И ПЕЦИВА

Бурек со месо

    ПОРЦИИ
1/4 бурек 50 денари
1/8 бурек 25 денари
Во кошничка

Бурек со сирење

    ПОРЦИИ
1/4 бурек 45 денари
1/8 бурек 23 денари
Во кошничка

Пица бурек

    ПОРЦИИ
1/4 бурек 50 денари
1/8 бурек 25 денари
Во кошничка

Ѓеврек

    ПОРЦИИ
Ѓеврек 15 денари
Во кошничка
Кроасан со сирење
    ПОРЦИИ
Кроасан 30 денари
Во кошничка
Кроасан со кашкавал
    ПОРЦИИ
Кроасан 30 денари
Во кошничка
Кроасан со шунка и кашкавал
    ПОРЦИИ
Кроасан 35 денари
Во кошничка

Кроасан со виршла

    ПОРЦИИ
Кроасан 35 денари
Во кошничка
Кроасан пица
    ПОРЦИИ
Кроасан 40 денари
Во кошничка

Кроасан со шунка, кашкавал и павлака

    ПОРЦИИ
Кроасан 40 денари
Во кошничка

Кроасан со крем

    ПОРЦИИ
Кроасан 40 денари
Во кошничка
Штрудла со вишна
    ПОРЦИИ
Штрудла 40 денари
Во кошничка
Штрудла со јаболка
    ПОРЦИИ
Штрудла 35 денари
Во кошничка
Солена кифла
    ПОРЦИИ
Кифла 10 денари
Во кошничка

Крофна со шеќер

    ПОРЦИИ
Крофна 25 денари
Во кошничка
Крофна со крем
    ПОРЦИИ
Крофна 30 денари
Во кошничка
Проја
    ПОРЦИИ
Проја 35 денари
Во кошничка
Фурнаринки
    ПОРЦИИ
Порција 50 денари
Во кошничка

Тиро со сирење

    ПОРЦИИ
Тиро 30 денари
Во кошничка
Тиро со кашкавал
    ПОРЦИИ
Тиро 35 денари
Во кошничка
Тиро со шунка, кашкавал
    ПОРЦИИ
Тиро 40 денари
Во кошничка
Лисната погача
    ПОРЦИИ
Погача 120 денари
Во кошничка

ПИЈАЛОЦИ

Кока кола
    ПОРЦИИ
0,33 л. 35 денари
0,50 л. 40 денари
Во кошничка
Роса
    ПОРЦИИ
0,5 л. 25 денари
Во кошничка
Фанта
    ПОРЦИИ
0,33 л. 35 денари
0,50 л. 40 денари
Во кошничка
Швепс
    ПОРЦИИ
0,33 л. 35 денари
0,50 л. 40 денари
Во кошничка
Јогурт Битолски
    ПОРЦИИ
0,18 л. 20 денари
0,25 л. 25 денари
0,50 л. 40 денари
Во кошничка
Јогурт Идеал Шипка
    ПОРЦИИ
0,18 л. 15 денари
0,5 л. 35 денари
Во кошничка

Чоколадно млеко

    ПОРЦИИ
0,2 л. 30 денари
Во кошничка

Veronika Aleksikj

Pozdrav i sekoja pofalba!

14 септември 2018

Veronika Aleksikj

Hranata e prekrasna, vremeto za dostava zapazeno, edinstvena sugestija za ponatamoshno podobruvanje - da se vnimava hranata shto se dostavuva sekogash da e topla(iako sum sigurna deka se rabotelo za nenamerna greshka). Pozdrav

09 март 2018

Nena_sk

Site pisuvate deka se najdobri ama ocigledno ste im familija ili prijateli, normalno e neli, koj ke te fali ako ne familija ili prijateli... Kako moze da se dozvoli vo bilo koj moment da nemate pileski stek toa ne e bas objasnivo nitu jasno, od mene imate cist 1, pozdrav i ubava rabota

05 јануари 2018

gorang

Перфектно...И храна и време на достава.

15 декември 2017

H.Nikola

odlicno

13 декември 2017

Danco

Mnogu vkusno, pogotovo pileskoto krckavo

22 ноември 2017

Mia Jovanovic

Brza dostava i epten vkusna topla hrana :)

30 октомври 2017

jnaskova

Vtor pat naracuvam , hranata e uste poubava od minatiot pat. Najubavi kompircinja, sendvichi i salati. Za furnarinkite nemam zbor. Dostava na vreme. Vi blagodaram na ljubeznosta i trpenieto. Prodolzete so dobrata rabota, definitivno ke vi se mnozhat mushterii, uspeh i rabota. Pozdrav.

25 октомври 2017

bibiveljanovska

Uslugata katastrofa, utki vo narackite, bezobrazen personal !!!!!!!!!

16 октомври 2017

jnaskova

Dostava na vreme, hranata vkusna i topla. Prodolzete ponatamu so odlichnata rabota. :)

28 септември 2017

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.