ОТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

Foodio

Нарачај го највкусното гиро во Скопје!


It's foodilicious!

  •    Минимална нарачка:  250 денари
  •    Време на достава:  90 минути
  •    Начин на плаќање:  Во готово
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава

Работно време

Понеделник - четврток: 10:00 до 22:30

Петок: 10:00 до 22:30

Сабота: 13:00 до 22:30

Недела: не работи

ПРОМОТИВНО МЕНИ

Пита 15cm, свинско, ѕаѕики, кромид, домат, помфрит, кечап, сенф сок по избор. Мал Комбо пакет со 0,33л.
Голем Комбо пакет со 0,5л.

    ПОРЦИИ
Мал 160 денари
Голем 170 денари
  ДОДАТОЦИ
Coca Cola 0 денари
Coca Cola Zero 0 денари
Fanta 0 денари
Sprite 0 денари
Во кошничка

Пита 15cm, пилешко, ѕаѕики, кромид, домат, помфрит, кечап, сенф сок по избор. Мал Комбо пакет со 0,33л.
Голем Комбо пакет со 0,5л.

    ПОРЦИИ
Мал 160 денари
Голем 170 денари
  ДОДАТОЦИ
Coca Cola 0 денари
Coca Cola Zero 0 денари
Fanta 0 денари
Sprite 0 денари
Во кошничка

Пита 18cm, свинско, ѕаѕики, кромид, домат, помфрит, кечап, сенф сок по избор. Мал Комбо пакет со 0,33л.
Голем Комбо пакет со 0,5л.

    ПОРЦИИ
Мал 190 денари
Голем 200 денари
  ДОДАТОЦИ
Coca Cola 0 денари
Coca Cola Zero 0 денари
Fanta 0 денари
Sprite 0 денари
Во кошничка

Пита 18cm, пилешко, ѕаѕики, кромид, домат, помфрит, кечап, сенф сок по избор. Мал Комбо пакет со 0,33л.
Голем Комбо пакет со 0,5л.

    ПОРЦИИ
Мал 190 денари
Голем 200 денари
  ДОДАТОЦИ
Coca Cola 0 денари
Coca Cola Zero 0 денари
Fanta 0 денари
Sprite 0 денари
Во кошничка

Пита 21cm, свинско, ѕаѕики, кромид, домат, помфрит, кечап, сенф сок по избор. Мал Комбо пакет со 0,33л.
Голем Комбо пакет со 0,5л.

    ПОРЦИИ
Мал 220 денари
Голем 230 денари
  ДОДАТОЦИ
Coca Cola 0 денари
Coca Cola Zero 0 денари
Fanta 0 денари
Sprite 0 денари
Во кошничка

Пита 21cm, пилешко, ѕаѕики, кромид, домат, помфрит, кечап, сенф сок по избор. Мал Комбо пакет со 0,33л.
Голем Комбо пакет со 0,5л.

    ПОРЦИИ
Мал 220 денари
Голем 230 денари
  ДОДАТОЦИ
Coca Cola 0 денари
Coca Cola Zero 0 денари
Fanta 0 денари
Sprite 0 денари
Во кошничка

Пита 18cm, свинско, ѕаѕики, кромид, домат, помфрит, кечап, сенф сок по избор. Мал пакет со Скопско 0,33л.
Голем пакет со Скопско 0,5л.

    ПОРЦИИ
Мал 200 денари
Голем 210 денари
  ДОДАТОЦИ
Coca Cola 0 денари
Coca Cola Zero 0 денари
Fanta 0 денари
Sprite 0 денари
Во кошничка

Пита 18cm, пилешко, ѕаѕики, кромид, домат, помфрит, кечап, сенф сок по избор. Мал пакет со Скопско 0,33л.
Голем пакет со Скопско 0,5л.

    ПОРЦИИ
Мал 200 денари
Голем 210 денари
  ДОДАТОЦИ
Coca Cola 0 денари
Coca Cola Zero 0 денари
Fanta 0 денари
Sprite 0 денари
Во кошничка

Пита 21cm, свинско, ѕаѕики, кромид, домат, помфрит, кечап, сенф сок по избор. Мал пакет со Скопско 0,33л.
Голем пакет со Скопско 0,5л.

    ПОРЦИИ
Мал 230 денари
Голем 240 денари
  ДОДАТОЦИ
Coca Cola 0 денари
Coca Cola Zero 0 денари
Fanta 0 денари
Sprite 0 денари
Во кошничка

Пита 21cm, пилешко, ѕаѕики, кромид, домат, помфрит, кечап, сенф сок по избор. Мал пакет со Скопско 0,33л. Голем пакет со Скопско 0,5л.

    ПОРЦИИ
Мал 230 денари
Голем 240 денари
  ДОДАТОЦИ
Coca Cola 0 денари
Coca Cola Zero 0 денари
Fanta 0 денари
Sprite 0 денари
Во кошничка

ГИРО

Пита 15см/18см/21см, ѕаѕики, домат, кромид, свинско месо, помфрит, кечап, сенф

 

    ПОРЦИИ
Гиро - 15см 130 денари
Гиро - 18см 160 денари
Гиро - 21см 190 денари
Во кошничка

Пита 15см/18см/21см, ѕаѕики, домат, кромид, пилешко месо, помфрит, кечап, сенф

 

    ПОРЦИИ
Гиро - 15см 130 денари
Гиро - 18см 160 денари
Гиро - 21см 190 денари
Во кошничка

ПИТА СЕНДВИЧИ

Пита 21см, фудио намаз, марула, домат, говедска плескавица со говедско димено, краставица, кечап, сенф, кромид, помфрит

 

    ПОРЦИИ
Бургер 140 денари
Во кошничка

Пита 18см, фудио намаз, марула, домат, говедска плескавица со говедско димено, краставица, кечап, сенф, кромид, помфрит

 

    ПОРЦИИ
Бургер 120 денари
Во кошничка

Пита 21см, фудио намаз, марула, домат, похован пилешки стек, краставица, кечап, сенф, кромид, помфрит

 

    ПОРЦИИ
Фудио чикен 130 денари
Во кошничка

Пита 18см, фудио намаз, марула, домат, краставица, пилешки стек, кечап, сенф, помфрит

 

    ПОРЦИИ
Пита чикен 120 денари
Во кошничка

Пита 18см, фудио намаз, марула, домат, краставица, кромид, тиквица, модар патлиџан, морков, пиперка, печурки, маслинки

 

    ПОРЦИИ
Пита Веге 100 денари
Во кошничка

Пита 18см, плескавица од тиквички, фудио намаз, марула, домат, краставица, помфрит, кромид, кечап, мајонез

 

    ПОРЦИИ
Пита Фалафел 110 денари
Во кошничка

ПИТА ПОЈАДОК Затворено (отворено од:10:00 до:12:00)

Пита 18см, ѕаѕики, домат, јајца, говедска пршута, краставици

 

    ПОРЦИИ
Пита фудио 80 денари

Пита 18см, ѕаѕики, домат, јајца, краставица

 

    ПОРЦИИ
Пита кајгана 70 денари

Пита 18см, ѕаѕики, домат, јајца, краставица

 

    ПОРЦИИ
Пита око 70 денари

САЛАТИ

Марула, шери домати, маслинки, гиро пилешко месо, гиро дресинг, пита

    ПОРЦИИ
Порција 150 денари
Во кошничка

Марула, шери домати, маслинки, гиро пилешко месо, гиро дресинг, пита

    ПОРЦИИ
Порција 150 денари
Во кошничка

Домати, марула, зелка, краставици, морков, цвекло, маслинки

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
Во кошничка

Марула, рукола, шери домат, пита 18cm, пршута говедска, пармезан, маслиново масло

 

    ПОРЦИИ
Салата 150 денари
Во кошничка

Рукола, домат, моцарела, маслиново масло

 

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
Во кошничка

Марула, шери домат, пилешки стек, кубети, маслинки, пченка, пармезан, цезар дресинг

    ПОРЦИИ
Порција 140 денари
Во кошничка

Домат, краставица, сирење, кромид, маслинки, маслиново масло

    ПОРЦИИ
Порција 130 денари
Во кошничка

ФУДИО ПЛУС

Помфрит

    ПОРЦИИ
Мал 35 денари
Голем 50 денари
Во кошничка
Фудио крилца
    ПОРЦИИ
Мал - 14 парчиња 120 денари
Голема - 21 парче 160 денари
Во кошничка

Хот дог лепче, виршла, кечап, сенф

 

    ПОРЦИИ
Хот дог 40 денари
Во кошничка

ПИЈАЛОЦИ

Coca Cola
    ПОРЦИИ
0.33 40 денари
0.5 50 денари
Во кошничка
Coca Cola Zero
    ПОРЦИИ
0.33 40 денари
0.5 50 денари
Во кошничка
Fanta
    ПОРЦИИ
0.33 40 денари
0.5 50 денари
Во кошничка
Sprite
    ПОРЦИИ
0.33 40 денари
0.5 50 денари
Во кошничка
Schweppes
    ПОРЦИИ
0.5 50 денари
Во кошничка
Nestea
    ПОРЦИИ
0.5 50 денари
Во кошничка
Вода минерална
    ПОРЦИИ
0,5 30 денари
Во кошничка
Скопско
    ПОРЦИИ
0,33 50 денари
0,5 60 денари
Во кошничка
Amstel
    ПОРЦИИ
0.33 60 денари
0.5 70 денари
Во кошничка

Katerina Kalkova

Site 3 bez kromid

26 јануари 2019

Saytix

Cekav 2 casa za dostava... Giroto bese ladno, ne ni bese mlako, covekot shto go dostavi proba da gi nakrivi vo "kujnata" i mesoto bese katastrofa, zilavo.

14 ноември 2018

ivanbgd1

Брза достава, вкусни гироа.5/5

21 октомври 2018

nikolovskaiv

Превкусно гиро и достава за 20мин! Продолжете така!

14 септември 2018

radicanestorova

Во едното Свинско гиро комбо без салати и сосови.

26 јули 2018

Marija424

Предобро гиро, но за жал катастрофа услуга за достава. Саат време се чека да го достават од Лептокарија до Карпош 2, а да не зборуваме за подалеку!!! Краен безобразлук што не креваат на тие телефоните! Веќе никогаш не нарачувам од тука! Срамота!

12 јуни 2018

Sofi Makenadjieva

Ако може гирото да биде само со помфрит и месо, без салата без ништо.

06 јуни 2018

bibiveljanovska

Odlicna usluga i odlicen kvalitet !!!

02 октомври 2017

bazeBT

Нарачката ја чекавме цели 2 часа без претходна најава. Доставувачот беше крајно нељубезен. И како капак на се, сите цени се поскапени без претходна најава и си наплаќаат по други цени иако тука стојат сосема различни.

15 август 2017

vixxa

Ne razbiram zosto sekoj pat koga ke se potencira BEZ KROMID, girata stigaat so kromid. Ako ne razbirate sto znaci BEZ KROMID kazete barem kako da vi kazam nareden pat za da nemam kromid vo giroto.

28 јули 2017

Vojche

Нареден пат кога ќе ви биде напоменато без кромид, ставете уште повеќе, да не може три дена да се одмирисаме!

28 јули 2017

NatashaD

КАТАСТРОФААА!!!! Ако не ви се работи или не ви се врши достава НЕ СЕ РЕКЛАМИРАЈТЕ !!! Не знам само зошто воопшто ви се оставени телефонските броеви за нарачка кога ЕДЕН ЧАС УПОРНО ЅВОНАМ, НО НИКОЈ НЕ СЕ ЈАВУВА!Совет до сите што сакаат да нарачаат...НЕ СЕ ТРУДЕТЕ и побарајте друго место за нарачка!!!

08 март 2017

ivanbgd1

Dostava imale do 18 a pisuva 18;30 sekoj den, ne naracuvam nikogas povekje.

23 февруари 2017

kjanko

Giro 10/10

17 ноември 2016

Marfi

Цезарот салата е одлична, ама ставајте малку повеќе. Гирата се топ

23 август 2016

32bars

Нареден пат кога пишува на страната дека доставувате до одреден реон, не сакам да добијам телефонски повик дека впрочем не доставувате. Срамота

13 јуни 2016

bojanmk1

Salatata e uzas pola od produktite falea, za giroto nemam zamerka

13 јуни 2016

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.