ЗАТВОРЕНО ЗА НАРАЧУВАЊЕ

Pizza Nuovo

Тафталиџе, спроти педагошка/катастар

Локалот се сели, до 16.10.2017 нема да имаме достава!
ВИ БЛАГОДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО.

Достава на пици, пастрмајлии, топли сендвичи, пица сендвичи, палачинки до вашиот дом или работно место! 

До 3км доставата е бесплатна! Во подалечните реони доколку нарачката изнесува над 500 ден. ќе биде извршена бесплатно, а доколку износот е помал ќе биде наплатена доставата.

 

 

  •    Минимална нарачка:  200 денари
  •    Време на достава:  30 минути
  •    Начин на плаќање:  Во готово
  •    Доплата за достава:  Бесплатна достава

Работно време

Понеделник - четврток: 00:00 до 00:01

Петок: 00:00 до 00:01

Сабота: не работи

Недела: не работи

ПИЦИ

Пелат, кашкавал, босилек, маслиново масло
    ПОРЦИИ
Средна 190 денари
Голема 300 денари
Пелат, кашкавал, шунка, печурки, оригано, маслинки
    ПОРЦИИ
Средна 210 денари
Голема 320 денари
Пелат, кашкавал, шунка, пршут, јајца, павлака, маслинки, оригано
    ПОРЦИИ
Средна 240 денари
Голема 350 денари
Пелат, кашкавал, горгонзола, моцарела, пармезан
    ПОРЦИИ
Средна 260 денари
Голема 370 денари
Пелат, кашкавал, пршут, рукола, пармезан
    ПОРЦИИ
Средна 260 денари
Голема 370 денари
Пелат, кашкавал, шунка, печурки, павлака, оригано
    ПОРЦИИ
Средна 230 денари
Пелат, кашкавал, туна, маслинки, оригано
    ПОРЦИИ
Средна 220 денари
Голема 330 денари
Пелат, кашкавал, пиперка, домат, маслинки, оригано, рукола
    ПОРЦИИ
Средна 210 денари
Голема 320 денари
Пелат, кашкавал, печурки, оригано
    ПОРЦИИ
Средна 200 денари
Голема 310 денари
Пелат, кашкавал, кулен, босилек, феферони
    ПОРЦИИ
Средна 220 денари
Голема 330 денари
Пелат, кашкавал, пиперка, сланина
    ПОРЦИИ
Средна 230 денари
Голема 340 денари
Пелат, кашкавал, свински врат, јајце, сирење
    ПОРЦИИ
Средна 230 денари
Голема 340 денари
Пелат, кашкавал, пршут, павлака, маслинки, босилек
    ПОРЦИИ
Средна 260 денари
Голема 370 денари
Пелат, кашкавал, шунка, печурки, пршут, павлака, домати, маслинки, пармезан, оригано
    ПОРЦИИ
Средна 280 денари
Голема 390 денари

ПАСТРМАЈЛИИ

Свинско месо, јајце
    ПОРЦИИ
Средна пастрмајлија 150 денари
Голема пастрмајлија 240 денари
Свинско месо, кашкавал
    ПОРЦИИ
Средна пастрмајлија 150 денари
Голема пастрмајлија 240 денари
Пилепшко месо, кашкавал, јајце
    ПОРЦИИ
Средна пастрмајлија 150 денари
Голема пастрмајлија 240 денари
Сланина, месо, јајце, кашкавал
    ПОРЦИИ
Средна 170 денари
Голема 260 денари

ТОПЛИ СЕНДВИЧИ

Шунка, кашкавал, печурки павлака

    ПОРЦИИ
Сендвич 80 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 50 денари
Кулен 50 денари
Павлака 50 денари
Пршут 50 денари

Кулен, кашкавал, печурки, павлака

    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 50 денари
Кулен 50 денари
Павлака 50 денари
Пршут 50 денари
Врат, кашкавал, печурки, павлака
    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 50 денари
Кулен 50 денари
Павлака 50 денари
Пршут 50 денари
Пилешка прса, кашкавал, печурки, павлака
    ПОРЦИИ
Сендвич 80 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 50 денари
Кулен 50 денари
Павлака 50 денари
Пршут 50 денари
Печеница, кашкавал, печурки, павлака
    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 50 денари
Кулен 50 денари
Павлака 50 денари
Пршут 50 денари
Кашкавал, печурки, домат, пиперка, кисели краставички
    ПОРЦИИ
Сендвич 80 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 50 денари
Кулен 50 денари
Павлака 50 денари
Пршут 50 денари
Туна, пиперка, домат, печурки, кисели краставички, маслинки
    ПОРЦИИ
Сендвич 90 денари
  ДОДАТОЦИ
Шунка 50 денари
Кулен 50 денари
Павлака 50 денари
Пршут 50 денари

ПИЦА СЕНДВИЧИ

Шунка, кашкавал, печурки, павлака
    ПОРЦИИ
Пица сендвич 100 денари
Кулен, кашкавал, печурки, павлака
    ПОРЦИИ
Пица сендвич 110 денари
Св. врат, кашкавал, печурки, павлака
    ПОРЦИИ
Пица сендвич 110 денари
Печеница, кашкавал, печурки, павлака
    ПОРЦИИ
Пица сендвич 110 денари
Туна, кашкавал, печурки, павлака, домат, кисели краставички
    ПОРЦИИ
Пица сендвич 110 денари

СОЛЕНИ ПАЛАЧИНКИ

Шунка, кашкавал, печурки, павлака, домат, кисели краставички маслинки

    ПОРЦИИ
Палачинка 100 денари
Кулен, кашкавал, печурки, павлака, домат, кисели краставички, маслинки
    ПОРЦИИ
Палачинка 100 денари
Пилешка прса, кашкавал, печурки, павлака, домат, кисели краставички, маслинки
    ПОРЦИИ
Палачинка 100 денари
Шунка, кашкавал, печурки, павлака, домат, кисели краставички, маслинки
    ПОРЦИИ
Порција 130 денари

БЛАГИ ПАЛАЧИНКИ

Крем, плазма, чоколаден прелив
    ПОРЦИИ
Палачинка 90 денари
Крем, кокос, чоколаден прелив
    ПОРЦИИ
Палачинка 90 денари
Крем, банана, чоколаден прелив
    ПОРЦИИ
Палачинка 90 денари
Крем, фил од вишна, чоколаден прелив
    ПОРЦИИ
Палачинка 90 денари
Крем, фил од јаболко со цимет, чоколаден прелив
    ПОРЦИИ
Палачинка 90 денари

ivanbgd1

Доставата секогаш на време,храната е секогаш предобра. 5/5

25 септември 2017

Thomislaff

На 5 минути пеш не е во реон за достава. Во ред.

24 септември 2017

Divinemkd

Би било фино нареден пат кога ќе нарачам барем да ја добијам храната....

22 април 2017

ivanbgd1

Narackata odobrena,a ne stigna hranata.Sranje od restoran.

22 јануари 2017

aleksandarlefkov

Секогаш најбрзо одобрена порачка и достава до вашиот дом, пастрмајлиите и сендвичите им се топ!

21 јули 2016

Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете коментар.
Ве молиме прво најавете се како корисник за да додадете рејтинг за ресторанот.
Вашиот рејтинг е успешно зачуван. Ви благодариме за одвоеното време.