Можности за ресторани

Сите угостителски објекти (ресторани, објекти за брза храна, кетеринг и др) кои вршат достава на храна ги покануваме да станат наши партнери/соработници. Поседуваме соодветно дизајниран систем кој ќе го подобри и олесни процесот на примање нарачки согаслно на условите кои ќе ги дефинираме заедно со Вас.

Ние ви нудиме подобрување на работењето бидејќи со онлајн проажбата на храна многу побрзо и полесно се привлекуваат нови клиенти.

Web сервисот БрзоЗалче овозможува брзо и ефикасно примање на нарачки преку интернет. Со оваа апликација се овозможува директна врска помеѓу корисникот и угостителскиот објект.

Корисниците во неколку чекори можат да ја креираат својата нарачка. Потврдената нарачка се прикажува во апликацијата во угостителскиот објект. Обврска на секој угостителски објект е да ја потврди нарачката и да ја достави во договорениот период.

 

ШТО ИМ ОВОЗМОЖУВА  БРЗО ЗАЛЧЕ  НА УГОСТИТЕЛСКИТЕ ОБЈЕКТИ

         1. Online презентација и маркетинг на понудата на угостителскиот објект
         2. Пратење на нарачките преку апликацијата
         3. Самостојно ажурирање на менито
         4. Самостојно креирање на промотивни понуди (попусти, дневни мениа по поволна цена итн.)
         5. Преглед на комплетна статистика на посетеност и промет
         6. Претставете се во најдобро светло...овозможено е примање на коментари и оценки од страна нa корисниците

Апликацијата едноставно функционира и доволни се 10 минути вработените во ресторанот да го совладаат користењето.

Константно се грижиме за маркетингот и промоцијата на нашиот веб сервис па со тоа и рестораните кои се членови на БрзоЗалче постигнуваат поголема промоција.

Доколку сакате да бидете дел од нашата мрежа, обратете ни се на: info@brzozalce.mk или на тел. 071 622 063

  • ЛА ПУЕРТА

    Вредност над 1500 денари -10%
    Вредност над 1000 денари -5%

ЅВЕЗДЕН ОКЕАН

Lunch пакет со ориз со зеленчук во сос од соја

ЅВЕЗДЕН ОКЕАН

Lunch пакет со нудлс

ГОСТИЛНИЦА КРЧМА

Кебап

ЅВЕЗДЕН ОКЕАН

Lunch пакет со ориз со зеленчук

FOODIO

Гиро свинско

ЛА ПУЕРТА

Класик со пилешко месо

БЕРЛУСКОНИ

Капричиоза

ЛА ПУЕРТА

Гвакамоле