Како да нарачате храна онлајн

Заборавете на барање телефонски броеви на ресторани за достава на храна! Ги поврзавме рестораните на Интернeт и истите се спремни да ги примат вашите нарачки преку www.brzozalce.mk. Овој сервис за вас е бесплатен, и нуди можност за детален увид во менијата (ценовниците) на рестораните за достава на храна.
Брзо и едноставно како никогаш досега!!!

Како да нарачате храна онлајн?

Web сервисот БрзоЗалче ви овозможува едноставно нарачување на храна на територијата на градот Скопје во само неколку чекори:

1. Најавете се.

  • Доколку сте нов корисник потребно е да се регистририрате (кликнете на ''најава'', а потоа на линкот за регистрација).
  • По успешната регистрација најавете се со вашето корисничко име и лозинката.

 

2. Одберете населба

 

3. Одберете ресторан од кој сакате да нарачате храна, а доставува храна во вашата населба. Mожете да нарачате храна од повеќе различни ресторани во една нарачка.

 

4. Одберете оброк и/или пијалок.

 

 

5. Пополнете ги сите полиња со бараните податоци.
Доколку имате напомена за ресторанот, пр. “Не сакам пиперки на пицата” тоа можете да го напишете во полето “Коментар“ при потврдување на нарачката.
Потврдете ја нарачката.

 

6. Платете му на доставувачот.

 

ШТО ИМ ОВОЗМОЖУВА БРЗО ЗАЛЧЕ НА КОРИСНИЦИТЕ

       1. Бесплатна регистрација
       2. Едноставен преглед на мениа, коментирање и оцена на угостителските објекти
       3. Нарачување на храна и пијалоци во само неколку чекори
       4. Нарачување на друга адреса (доколку сте на работното место или во посета на пријател...)
       5. Истовремено нарачување од различни ресторани.

 

ГОСТИЛНИЦА КРЧМА

Кебап

FOODIO

Гиро свинско

БЕРЛУСКОНИ

Капричиоза

FOODIO

Гиро пилешко

PER TE STREET RESTАURANT

Цезар салата

FOODIO

Помфрит

FOODIO

Фудио Чикен

PER TE STREET RESTАURANT

Макарони со бел сос