Бодови

Собирај бодови на БрзоЗалче и јади бесплатно!

Новиот програм на верност автоматски ви дава бодови со секоја нарачка преку порталот БрзоЗалче! За секој потрошен 1 денар корисникот добива 1 бод!

Бодовите можете да ги следите на својот профил!

 

Бодовите Ви овозможуваат бесплатни нарачки преку порталот БрзоЗалче!

Користење на бодовите

Своите бодови можете да ги видите на својот профил. При користење на бодовите 100 бода имаат вредност на 1 денар!

Корисникот може да ги замени бодовите за бесплатна нарачка преку порталот БрзоЗалче. Доколку имате доволно бодови да ја платите целокупната нарачка, ќе Ви се појави опција во кошничката "Искористи бодови за оваа нарачка".

На пример: Доколку корисникот собрал 150 денари во бодови, може да ја плати нарачката со бодови доколку вредноста на нарачката е 150 денари или помалку.

 

Откако сте ги искористиле бодовите за бесплатна нарачка вкупниот број на бодови се намалува за потрошените бодови.

ЅВЕЗДЕН ОКЕАН

Lunch пакет со ориз со зеленчук во сос од соја

ЅВЕЗДЕН ОКЕАН

Lunch пакет со нудлс

ГОСТИЛНИЦА КРЧМА

Кебап

ЅВЕЗДЕН ОКЕАН

Lunch пакет со ориз со зеленчук

FOODIO

Гиро свинско

БЕРЛУСКОНИ

Капричиоза

ЅВЕЗДЕН ОКЕАН

Lunch пакет со нудлс и ориз

PER TE STREET RESTАURANT

Цезар салата