ЗАТВОРЕНО
Foodio
"Дали веруваш во апетит на прв поглед?" Минимум нарачка: 250 денари Просечно време на достава: 90 минути
ЗАТВОРЕНО
Pizza Pempele
"Тајната е во конзистентноста во квалитетот на пиците, услугата што ви ја нуди Pizza Pempel..." Минимум нарачка: 0 - 500 денари Просечно време на достава: 30 минути
ЗАТВОРЕНО
KIOSK BURGER BAR
"Нашата вкусна храна, создадена од високо квалитетни состојки ќе ви обезбеди максимално ужи..." Минимум нарачка: 300 - 700 денари Просечно време на достава: 40 минути
Ла Пуерта
Минимум нарачка:
400 денари

Време на достава:
60 минути
Ѕвезден океан
Минимум нарачка:
350 денари

Време на достава:
60 минути
Pizza House
Минимум нарачка:
300 денари

Време на достава:
45 минути
KIOSK BURGER BAR
Минимум нарачка:
300 - 700 денари

Време на достава:
40 минути
Urban Burger
Минимум нарачка:
250 - 400 денари

Време на достава:
40 минути
Гостилница Две Лири
Минимум нарачка:
200 денари

Време на достава:
30мин. до 1ч.
Tonny's Bakery
Минимум нарачка:
250 денари

Време на достава:
40 минути
Foodio
Минимум нарачка:
250 денари

Време на достава:
90 минути
Pizza Pempele
Минимум нарачка:
0 - 500 денари

Време на достава:
30 минути
Breakfast Club
Минимум нарачка:
0 денари

Време на достава:
40 минути
Жапон кафе бар
Минимум нарачка:
300-1000 денари

Време на достава:
50 минути
CHOOSE Fresh&Healthy
Минимум нарачка:
480 денари

Време на достава:
Достава 45 мин!
Моја Пица
Минимум нарачка:
200 денари

Време на достава:
30 минути
Pizza Calabria
Минимум нарачка:
300 денари

Време на достава:
40 минути
Гостилница Крчма
Минимум нарачка:
0 денари

Време на достава:
40 минути
Берлускони
Минимум нарачка:
0 денари

Време на достава:
30 минути
Felice Pasta
Минимум нарачка:
400 денари

Време на достава:
30-40 минути
Di Napoli
Минимум нарачка:
200 денари

Време на достава:
30 минути
Pizza Joker
Минимум нарачка:
200 денари

Време на достава:
30 минути
  • ЛА ПУЕРТА

    Вредност над 1000 денари -5%
    Вредност над 1500 денари -10%

ЅВЕЗДЕН ОКЕАН

Lunch пакет со ориз со зеленчук во сос од соја

ЅВЕЗДЕН ОКЕАН

Lunch пакет со нудлс

ГОСТИЛНИЦА КРЧМА

Кебап

ЅВЕЗДЕН ОКЕАН

Lunch пакет со ориз со зеленчук

FOODIO

Гиро свинско

ЛА ПУЕРТА

Класик со пилешко месо

БЕРЛУСКОНИ

Капричиоза

ЛА ПУЕРТА

Гвакамоле